تبلیغات
گیاهان طلایی - فرآوری و تولید زعفران
گیاهان طلایی
سه شنبه 26 آبان 1388

فرآوری و تولید زعفران

سه شنبه 26 آبان 1388

نوع مطلب :گیاهان دارویی، 

جدا سازی: پس از برداشت گلها، كلاله و خامه را به گونه ای جدا می كنند كه تمامی كلاله ها و دو تا چند میلی متر از خامه (بسته به نوع زعفران مورد نظر) بدست آید.
طریقه خشك كردن: كلاله های جدا شده را بر روی الكهایی كه كف آن دارای توری پارچه ای می باشد با ضخامت حدود 1 سانتی متر پخش نموده و با استفاده از هیتر حرارتی مخصوص خشك می كنند. متوسط زمان خشك كردن زعفران با این روش حدود 45 دقیقه بوده و در مدت خشكانیدن حرارت هیتر تحت كنترل است و نباید از 65 درجه سانتی گراد بالاتر برود.
بسته بندی: پس از خشك كردن و سورتینگ، زعفران آماده بسته بندی و عرضه می باشد. عمده ترین عواملی كه در طی نگهداری زعفران می توانند موجب تخریب و كاهش كیفیت آن شوند عبارتند از:
1- رطوبت محصول و رطوبت نسبی هوا
2- درجه حرارت محیط نگهداری زعفران
3- نور، به ویژه نور مستقیم خورشید
4- اكسیژن